Anbefalinger

Hilma Sievertsen;Jeg vil gerne give Nicole mine varmeste anbefalinger. Hun er et menneske man straks føler sig tryg ved, hun er meget empatisk og hjertevarm. 
Jeg opsøgte Nicole pga noget panikangst der havde plaget mig i flere år og allerede efter første session gik jeg derfra og følte mig helt “let”. Det var dog ikke gjort med en enkelt gang, men under hele forløbet har der været en “livline” til Nicole hvor jeg via en SMS eller telefonsamtale lige fik vendt en tanke, så jeg straks var tilbage på det rigtige spor igen. Hun er supergod til at stille de rigtige spørgsmål så man ser problemet fra en anden vinkel og derved lettere kan forholde sig til det og få det bearbejdet. 
Ved Nicole føler man sig i de bedste hænder, vil du gøre noget godt for dig selv så tøv ikke med at kontakte hende – jeg ville ønske jeg selv havde gjort det noget før.

Tanja Byllemos; Et dejligt, varmt og tillidsvækkende menneske, som jeg følte mig meget tryg sammen med. Forløbet hos Nicole var så meget andet end selve hypnosen, og jeg bruger stadig de ting/teknikker jeg lærte. Så hvis man overvejer hypnose, kan jeg varmt anbefale Nicole

Anne Damgaard; Til hver en tid vil jeg vælge, og anbefale Nicole.
Min datter på 6 år har haft nogle udfordringer, som også påvirkede os som familie. 
Der var bl.a “ondt i maven” som fyldte utrolig meget og som har været frustrerede, både for hende men også vi andre. Endvidere var der flere ting som Nicole også arbejde med. Hun formåede igennem blot to sessioner at få både selvværdet og selvtilliden tilbage i min pige. Det var bemærkelsesværdigt allerede efter første gang session. Nicole formår at skabe en særlig relation med tillid og nærhed som både min datter og jeg var helt tryg i. Det er ikke kun “klienten” der er fokus på, men også på familien bag. Hvilket er fantastisk, og har gjort at vi – her hjemme, forsat har kunne følge op, og har kunne gøre brug af de redskaber som Nicole har givet videre.
Nicole har Mine varmeste anbefalinger. Vi ville ikke har været foruden.

Bettina Frost Nørgaard; Nicole er en professionel, tillidsvækkende og varm person, som jeg øjeblikkeligt følte mig i trygge hænder ved. 
Jeg havde et forløb på 4 sessioner, hvor Nicole igennem hendes værktøjer og hypnosen hjalp mig med at få ryddet op i min rygsæk. Jeg kunne mærke en forandring allerede efter første gang. Det har været en stor udvikling for mig og givet med en kæmpe selvindsigt. Hele vejen har Nicole været en god støtte og en dygtig terapeut. Jeg giver Nicole mine varmeste anbefalinger.

Jan-Ole Brakow; Min oplevelse med hypnose.

Den har været så god som overhoved muligt. Det var dejligt hyggeligt og gik meget roligt for sig.Jeg fik lært meget, som jeg også kan bruge i min hverdag til, at få en klar hoved til vært et tidspunkt. De tvangstanker som jeg gik og havde det skidt med forsvandt efter ikke så lang i min behandling.Jeg har fået højere selvværd og selvtillid til, at kunne gøre ting, som jeg var bange før for. 

Efter hver dag jeg kom hjem og havde jeg ingen energi til, at lave noget eller starte på noget produktivt, jeg er meget glad for, at jeg har valgt, at tage til hypnose for nu har jeg energi til at lave hvilken som helst aktivitet i min fritid og i skole. 

Jeg blev modtaget meget godt og folk omkring mig kan også ligge mærke til at noget har forandret sig til det bedre og det kan jeg kun takke særligt Nicole for at have guidet mig igennem forløbet og for har været sådan en dejlig og god hypnotisør. 

Efter midt forløb kan jeg stolt sige, at jeg har været til hypnose og kan kun stærk anbefale at tage til hypnose når du har problemer på grund af det har hjulpet mig så meget i mit liv. 

Kærlig Hilsen Jan-Ole 

  

 

 

%d bloggers like this: