Pris og politik

Pris
1 session: 1200,-
SPAR PENGE
Betal første gang for alle 3
3 x 1000,- = 3000,-
Børn 5-15 år 1.gang 1000,- ca 1/2 – 2 timer,  og efterfølgende 700.- (ca 1 time)

BESTIL TID HER

Hvor meget tid skal jeg sætte af
En session varer Ca. 1 1/2 – 2 timer, børn og unge kan variere.
Jeg laver gerne en anden aftale i forhold til pris, hvis det drejer sig om et firma, skole eller en familie der kører i forløb.
KUN KONTANT ELLER MOBIEPAY
Betaling foregår altid i forbindelse med behandling. Der er kun kontant betaling eller betaling via mobilepay, jeg tager desværre ikke dankort
HUSK at jeg afsætter tiden til dig, derfor meldes afbud senest 48 timer forinden. Udebliver du uden afbud eller melder afbud samme dag vil du blive faktureret for sessionens fulde pris.

Persondataloven 2018

I maj 2018 er der strådt en ny lov i kraft om, at jeg skal gøre dig opmæksom på at jeg opbevarer dine oplysninger som du vælger at oplyse til mig. Dine oplysninger/ journal opbevares i et år i et aflåst skab i min klinik. Derudover er der i mit booking system gemt oplysninger som telefonnummer, din adresse og email, for at du kan få en bekræftigelse på dine bookede tider. Og herigennem også modtager en reminder om din bookede tid på mail og pr. sms.

Ønsker du at få slettet dine oplysninger inden året er gået sender du blot en mail til mig, på nhertz@hotmail.com

%d bloggers like this: