Nicole

IMG_7066

Jeg hedder Nicole Hertz, er 39 år og er mor til to, en på 7 og en på 9 år. Vi bor på en stor landejendom med min sammenbragte familie. Her har jeg min kæreste der er selvstændig landmand og hans to drenge på 6 og en på 9 år.

Jeg arbejder til daglig som selvstændig 5-PATH® Master hypnotisør og psykoterapeutisk hypnoterapeut. Jeg har samtidig professionsbachelor som pædagog og mindfulness instruktør uddannelsen bag mig. . Jeg er en kvinde der er tydelig, åben og ærlig, og jeg nærer omsorg for andre på mange forskellige måder. Mit drive er, at få mit og andres liv til, at give mening og nyde at være i nuet med det jeg laver.

Jeg har en tro på, at vi som mennesker lærer og udvikler os hele livet igennem, hvis vi selv ønsker det, dog af og til er det tid til et realitets tjek, hvor vi får set os selv udefra. Det er her jeg som 5-PATH® Master Hypnoterapeut kan hjælpe. Uanset om man som barn eller voksen bøvler med uro, angst, forbier, søvnløshed, overvægt, stress, dårligt selvværd, præstations/eksamensangst, Emetofobi, vrede eller andre udfordringer der bliver for meget, kan dette forandres med hypnose.

%d bloggers like this: