Børn 5-15 år

Børn 5-15 år

Hypnose med børn er anderledes end med vokse, og jeg vil give jer et lille indblik i hvad i kan forvente jer her.

Børn er oftest meget nysgerrige og villige til, at være med til det meste af forsamtalen, og her vil jeg have meget af mit fokus på dit barn, for at det her sammen med mig skal føle sig set, hørt og lyttet til. Jeg vil hurtigt fornemme hvor dit barn er og vide om vi skal lege lidt mere for at komme ind til kernen inden hypnose eller om vi godt kan tale sammen.

Derfor er det vigtigt for alle parter, at vi voksne forud for 1. møde har haft en lille snak omkring dit barns udfordringer, så vi ikke taler hen over hovedet, eller kun skal tale om de svære ting. Dit barn skal være 100 % villig til, at være med til behandlingen da det hele føles meget mere rart.

Jeg forventer, at I som forældre deltager, da I er en stor del af jeres barns motivation og udvikling i denne proces. Og ved at I viser jeres interesse og tryghed danner det grundstenene til  dit barns forandring. I kan forvente ca. 1 ½ -2 times varighed ved 1. møde, helt afhængig af barnets modtagelighed, efterfølgende ca kun 1 time.

Samtidig vil jeg gerne pointere, at en del af sessionens tid, ligger allerede i vores for samtale i telefonen, og de efterfølgende gange vi har behov for at tale sammen i telefonen uden dit barn. Det kan være en god ting for dit barn at se et billede af mig på forhånd, find mig på Facebook Nicole Hertz, Hypnose, hypnoterapi og mindfulness.IMG_6822

Her ovenfor er vist de kort jeg vil bruge i forsamtalen, til at løsne lidt op og få jer forældre med på banen. Husk på at dit barn elsker at lege og det er vejen til den gode kommunikation der åbner op. Dit barn er nysgerrig og derfor vil hypnosen foregå med små historier de kan relatere sig til, og derigennem mærke glæde, triste, vrede, og mange flere følelser de mærker når de bliver udfordret og på den måde gøre dem legale og ok.

Vi vil altid også ved børn have lille forsamtale eller øvelser og derefter hypnose uden forældre, der kan vente i venteværelse også runder vi af 5-10min og lytter til dit barns oplevelse.

Spørg endelig ved behov, ring eller skriv på 22 36 36 69

%d bloggers like this: