Behandlinger

Når mistrivsel flytter ind og hverdagen bliver en udfordring

Oplever du uro i kroppen eller oplever dig selv gøre noget alt for meget? vil du gerne mærke indre ro og være afslappet ? indre uro begyndt at tage over også når du skal sove om natten. Så kan hypnose for dig være en meget effektiv behandlingsform. Jeg har klienter der kommer til mig og har prøvet meget andet, men hos mig oplever de fleste en positiv forandring allerede efter 1. gang.

Hvad kan du gøre inden

Du kan inden du kommer gøre dig nogle tanker omkring dine udfordringer, og hvad årsagen er til at du kommer til mig. Du vil få mest ud af sessionerne sammen med mig, når du har en åben tilgang til den proces vi åbner op for. Derfor er det vigtigt for mig, at du stiller alle de spørgsmål du har, og undervejs er tålmodig i din proces til forandring. Jeg arbejder med det hele menneske og vil sammen med dig arbejde med det der fylder mest for dig, og derved bygger vi nye broer til din succes. Så vær åben fra starten, det hjælper dig til den forandring du ønsker. Det vigtigste for mig er at du føler dig tryg, og ved der er intet du kan gøre forkert.

Hvordan foregår det

En session hos mig vil altid foregå med en indledende samtale, hvor vi følger op på hvordan og hvorhenne du mærker din udfordring du kommer til mig med. Jeg giver dig god information om hvad hypnose er og vil fortælle dig om mine erfaringer ud fra min professionelle baggrund som pædagog, mindfulness instruktør samt hypnoterapeut. Herefter vil vi lave selve hypnose delen, som kort er beskrevet som små guide historier, der vil føre til en følelse af fysisk afslapning i stadiet mellem søvn og vågenhed. Hypnose er en tilstand af øget modtagelighed og du vil derfor mærke forandringen som en stor lettelse, når du giver slip. Det er vigtigt at pointere, at dette ikke er en mirakel behandlings kur eller et knips med fingrene og dine problemer forsvundet. Det kræver også noget af dig selv, jeg kan f.eks. ikke slappe af for dig, så du skal være indstillet på at følge mine forslag samt tillade dig selv at gå i hypnose. Da du herved opnår større og større fordele efter hver session. Jeg vil hjælpe dig med, at få ryddet op i din rygsæk, give dig øvelser med hjem og herved kommer vi sammen frem til hvordan du helt automatisk fokuserer mindre på det negative.Vi runder altid af med en samtale, så jeg sender dig godt videre i din dag.
%d bloggers like this: